Zelfstandig ondernemers

EFT iets voor zelfstandig ondernemers? Zeker! Als zzp-er moet je een duizendpoot zijn. En dus is de kans groot dat je tegen van alles aan loopt. Tegen allerlei zaken die je stress kunnen geven en op de langere termijn je welvaren aantasten.
Leuk hè, zelfstandig ondernemerschap? Ja zeker! Het is een heel uitdagend en inspirerend bestaan. En heel vrij. Vooral als je je uitdagingen ook echt aangaat.

Kansen

Iedere ondernemer heeft wel eens moeite met acquisitie, jezelf in de buitenwereld neerzetten, voor je belangen opkomen, contact met klanten, administratie, je verhouding tot geld, focus houden, zelfvertrouwen, uitstelgedrag, spreken voor een groter gezelschap en ga zo maar door.
De stress die je dan ervaart geeft aan dat er iets bewust gevoeld wil worden.
En als je dat voelen nou combineert met Emotional Freedom Technique, dan kan je, vaak zelfs blijvend, je automatische respons op een dergelijke situatie uitwissen.

En dat maakt je effectiever als ondernemer en gelukkiger!

Ook TRE kan daarbij helpen. Deze techniek werkt in algemene zin kalmerend op je systeem waardoor je meer ontspannen bent en effectiever en met meer zelfvertrouwen kunt werken.

Nieuwsgierig geworden hoe EFT jouw zzp-uituitdaging kan helpen aanpakken? Neem dan hier contact op>>