TRE

TRE: Tension Trauma Release Exercises: stress loslatende oefeningen. Het is een eenvoudige serie oefeningen, een zachte methode, ontwikkeld door Dr David Berceli. Oefeningen waardoor je stress loslaat door te trillen. Die oefeningen kun je al gauw zelf gebruiken om dagelijkse stress (en ook oude stress) uit je lichaam te krijgen. Prettig om te doen, eenvoudig en je lost dingen op zonder in principe het verhaal erbij te weten. Bij regelmatige toepassing zal je je steeds vrijer gaan voelen, niet alleen fysiek, maar ook emotioneel en geestelijk. TRE is geschikt voor iedereen die een lichaam heeft, mits je je dit aangeboren ontladingsmechanisme met zorg weer vertrouwd maakt. Het gaat niet om lenig of sportief zijn.

Ik ben gecertificeerd TRE-Provider en aangesloten bij TRE-Nederland. Tension Release Exercises zijn weliswaar eenvoudige oefeningen, maar het is een krachtig middel en het is erg belangrijk om je lichaam goed er in te leren kennen en te leren doseren en eventueel te leren hoe je de oefeningen kunt aanpassen.

In individuele sessies of in een workshop leer je hoe je TRE veilig toepast. Als je inmiddels vertrouwd bent met TRE kun je je bij Praktijk Welvaren laten begeleiden ter verdieping. Op weg naar levendigheid in elke cel!

Nieuwsgierig geworden? Neem hier contact op>>>