Somberheid

Een depressie (en somberheid is daar een lichte vorm van) is een vorm van verlamming. Het is wat je lichaam automatisch doet als je overweldigd raakt en het opgeeft. Deze fysieke reactie kan echt weer uit je systeem. Laat het stromen en vind langzaam weer de verbinding met jezelf terug en met je omgeving. EFT is daar heel geschikt voor. Het is geen schande als je in de hedendaagse wereld de verbinding niet meer voelt. Maar we hebben je nodig! Dus laat het stromen en maak weer verbinding met jouw unieke kracht.

Een andere techniek waarmee ik werk is Tension Releasing Exercises. TRE werkt in algemene zin kalmerend waardoor je meer ontspannen bent, je levendiger voelt en meer verbinding voelt.

Herfstdepressie

Een variant op somberheid: herfstdepressie. Opeens voel je je minder lekker. Wat is er toch gebeurd? Het weer is omgeslagen, het is opeens niet meer zonnig in Delft. En het gaat vanaf nu alleen nog maar donkerder worden. Help, de winter komt er aan!

Toch hoeft het zo niet te voelen. In een paar EFT-sessies kloppen we op wat het begin van de herfst met je doet. Wat doet kou bijvoorbeeld met je? En het letterlijk en figuurlijk meer naar binnen moeten? Je humeur kan echt minder afhankelijk worden van de (weers-) omstandigheden!

Meer weten? Neem hier contact op>>>