Simone

Accredited Certified EFT Practitioner, aangesloten bij EFT international en gecertificeerd TRE-provider aangesloten bij TRE-Nederland, Holistisch Ademcoach, opgeleid bij Herleva.

Ik had jarenlang als zelfstandig onderneemster een eigen bedrijf in het realiseren van interieurs, waarbij ik opdrachten deed voor o.a. Microsoft, Hillgate (appartementen boven het Hilton Den Haag) en grote en kleine projectontwikkelaars en wooncorporaties, zoals o.a. Ymere, De Key en Woonbron. Daarvóór deed ik de inkoop en styling van onze houten speelgoedwinkel. En oh ja, ik ben moeder van 3 prachtkinderen en jurist.

Je kunt jezelf transformeren maar daar is meer voor nodig dan alleen boekenwijsheid of er over praten: het gaat via je lichaam. Dat is mijn ervaring en ik doe niets liever dan anderen te helpen dat pad ook te gaan, of je nou vastgelopen bent door een depressie of door een ondernemersuitdaging. In mijn ogen komt het in beide gevallen op hetzelfde neer: pak het probleem aan op de laag waar het is ontstaan, niet bij de symptomen.

Enthousiast geworden? Maak hier een afspraak voor een sessie!