Twitter

Dringend vs belangrijk

 

In zijn blogpost ‘The why of urgent vs. important’ heeft Seth Godin het over wat veel ondernemers wel zullen kennen: de balans vinden tussen dringende en belangrijke zaken.

“Of course, everyone has this challenge, but some people manage to get past it. Even you, the last time you made a major move forward.”

De woorden ‘Even you’ waren nét genoeg aanstootgevend om in actie te komen en net niet té beledigend om in de verdediging te schieten. Dit gaf mij opeens weer de focus die ik nodig had! Ja, tuurlijk wil ik bij degenen horen die het slim aanpakken.

Is schrijven over deze Guru dan het resultaat van dat inzicht? Ja. Precies. Het is heel belangrijk dat ik investeer in lange termijn relaties met ondernemers door ze -hopelijk- te inspireren. En dat slordige pennenschetsje ook? Eh, nee, dat niet per sé. Maar dát valt dan weer onder de balans tussen werk en andere energie-gevende zaken…

Oja, Seth zei ook nog dat belangrijke taken beladen zijn met angsten en onzekerheid. Die moet je dan wel even overwinnen. En dat kan weer perfect met EFT!

0 comments on “Dringend vs belangrijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *